Så här funkar det för åf

Erbjud mervärde

Som återförsäljare till Safeitup kan du erbjuda ett mervärde till din kund genom att stöldskyddsmärka kundens vara snabbt och enkelt direkt vid försäljning av din ordinarie vara med ett godkänt stöldskydd som inte går att manipulera eller ta bort. Vi arbetar med biologiskt märk-DNA som är registrerat i DNA registret som alla Brottsförebyggande myndigheter har tillgång till. Kompletteras med fördel med RFID tagg eller spårnings gps.

Så här gör du

Därefter registrerar du det unika märk-DNA numret tillsammans med ägodelens serienummer, kvitton och div. relevanta underlag i Safeitups webbapplikation som hanteras med BankID. Kunden i sin tur kan välja att verifierar registreringen direkt i sin mobil eller senare i valfri enhet som är internetuppkopplad med sitt BankID.

Kundkonto

Med Safeitup får kunden därefter en överblick över sina Safeitup registrerade ägodelar i telefonen, paddan eller datorn med full dokumentation. Betalningen för stöldskyddsmärkningen tar du ut av kunden i samband med försäljningen av din ordinarie vara.

Kontakta oss

Fyll i formuläret så kontaktar vid dig så snart vi kan.

Något gick snett

  • {{ error }}

Ditt meddelandet har skickats!

Stora Åvägen 21
436 39 Askim