Safeitup för användare

Vad är Safeitup?

Safeitup är ett modernt, tryggt och oberoende sätt att koppla sina stöldskyddsmärkta ägodelar till sig. Med digital spårbarhet genom att ramnummer, serienummer etc. och kvitton och andra typer av underlag är samlade på ett och samma ställe ökar chanserna till att få tillbaka ägodelar vid en eventuell förlust. Då gör du enkelt en polisanmälan direkt under ägodelen. Säljer du något kan du enkelt bevisa ditt ägande och samtidigt göra ett snabbt, enkelt och tryggt ägarbyte.

Safeitup i butik

Hos butiker anslutna till oss kan du få din vara stöldskyddsmärkt och registrerad på ditt Safeitup konto direkt i butik. Din ägodel är då märkt med märk-DNA som inte går att manipulera eller ta bort och som är registrerat i DNA registret som alla Brottsförebyggande myndigheter har tillgång till. Din vara är kopplad och registrerad till dig som ägare tillsammans med ägodelens serienummer, kvitton och div. relevanta underlag i ditt Safeitup konto.

Stöldskyddsmärk själv

Du kan själv märka dina ägodelar med ett stöldskydd och registrera dem i ditt Safeitup konto. Du kan enkelt lägga till bilder, arkivera kvitton och underlag som är relevanta för din ägodel. Beställning av märk-DNA görs enkelt i shoppen inne på ditt konto.

Om jag säljer min ägodel?

Om du säljer din ägodel gör du enkelt ett ägarbyte där du tryggt kan bevisa ägandet direkt i telefonen. Det enda som behövs är ditt och köparens personnummer och att ni båda verifierar med BankID.

Abonnemang

Du aktiverar och kommer åt ditt konto med hjälp av ditt personnummer och BankID. Abonnemanget kostar 295:- per år som du enkelt betalar med kort online. Du kan registrera obegränsat antal ägodelar i ditt konto.

Ditt konto

I ditt konto får du en överblick över dina Safeitup registrerade ägodelar med full dokumentation. Gör polisanmälan, ägarbyte, skicka info till ditt försäkringsbolag etc. Ha koll i mobilen, paddan eller datorn. Vid behov kan du enkelt skicka information till ditt försäkringsbolag eller göra en polisanmälan.

Kontakta oss

Något gick snett

  • {{ error }}

Ditt meddelandet har skickats!

Stora Åvägen
436 39 Askim